Succesverhalen

Prestatiedruk loslaten (energetisch werk)

De behandeling bij Lydia heb ik ervaren als intens en verlichtend. Lydia wist met haar bijzondere kundigheid en kennis bij mij een grote gevoelige snaar te raken.
Naar aanleiding van een foto hebben we gewerkt aan mijn vaderstuk waarvan ik dacht dit onderhand wel verwerkt had.

Lydia gebruikt met haar energetisch werk diverse technieken en er gebeurde werkelijk van alles met mij en in mij tijdens deze sessie. En ik maar denken dat ik niet kan voelen. Na de behandeling voelde ik mij sterker en zoveel meer mijzelf, ook in de dagen erna.

3 weken later was het voor mij een openbaring dat ik voor het eerst in mijn leven totaal geen prestatiedruk voelde voor een tentamen. Geen stress of spanning zoals gewoonlijk; heel bijzonder! Er is daadwerkelijk iets veranderd.
Lydia, dankjewel hiervoor en ik kom graag bij je terug want er is volgens mij nog meer waar ik inzicht en duidelijkheid in mag krijgen.

Lieve groet, Marianne

Ik kwam in eerste instantie voor Emdr vanwege vliegangst.

Ik kwam in eerste instantie voor Emdr vanwege vliegangst. Toch ontdekte Lydia dat er wat anders nodig was. Via energetisch werk kwam er heel wat anders naar boven. Ik ben opgegroeid in de zogenaamde bijbelbelt. Er was achter gesloten deuren veel narigheid. Tijdens energetisch werk kwamen we tot de kern ; doodsangst. Mijn vader heeft als kind ooit een kussen op mijn gezicht geduwd en wilde me laten stikken. Zo is ook seksueel misbruik naar boven gekomen. Lydia heeft dit naar boven kunnen halen en me geleerd te verwerken. Het vliegen boezemt me geen angst meer in. Ook weet ik dat ik mijn kind nooit zoiets aan zou doen. Dat was ook iets waar ik bang voor was.

Anoniem

ervaring kleding kleurstyling

Ik kan het iedereen aanraden!! Je advies is super. Echt bijzonder wat de goeie kleuren met je gezicht doen. Ik ben er heel blij mee. Ik skip nu direct de niet goeie kleuren, zo handig.
Wat een prachtig cadeau ❤

anoniem

Energetisch werken op afstand, contact via app: Rugklachten

11 april Hallo Lydia tot nu heb ik het gevoel dat mijn rug beter functioneert dankzij…. enz
14 april Ha het werkt echt, ik ben je heel dankbaar hiervoor . Tegen acht uur krijg ik het koud maar dat heb ik er graag voor over, dankjewel 🙂
17 april Hier ben ik weer, het gaat nog steeds goed. Gisteren een stuk gelopen. 🐺
19 april Ben er al op vooruit gegaan, slik nu nog maar de helft van de medicijnen, hiep hoi.
2 mei Ik heb al meer gelopen dan de voorgaande maanden. Als ik te veel wil krijg ik wel een seintje van mijn rug.
20 mei Goedendag, ik heb nu geen pijn meer aan mijn rug!”

stress en angsten

Ik kamp met stress en angsten en heb daardoor vaak last van nek- en rugklachten. Om die reden wilde ik een massagebehandeling en zodoende kwam ik bij Modificare terecht. Lydia heeft me niet alleen hiermee geholpen, maar ze heeft tijd vrijgemaakt om écht naar mijn klachten te luisteren en me tips en adviezen te geven. Een super luisterend oor, een zeer kundige en lieve vrouw en zeer zeker een aanrader!

anoniem

Onnodige ballast overboord

Lieve Lydia, jouw coachingmoment stelde mij in staat om weer een stuk onnodige ballast overboord te kunnen gooien. Er vielen weer puzzelstukjes op hun plek.

De tijdlijn was confronterend. En met de buitengewone ervaring van het verankeren van mijn onvoorwaardelijke liefde heb ik een krachtige tool voor de toekomst!
Dank je wel, liefs

Wat heeft mijn coachingmoment me opgeleverd ?

Wat heeft mijn coachingmoment me opgeleverd ?
Dat ik de last niet van anderen moet dragen maar daar laten waar die hoort.
Dat ik ook een krachtige stem heb.
Dat ik niet alleen ben.
Dat ik moet leven.
Voelen en niet denken.

Ik heb nu het inzicht dat ik me niet meer buiten wil sluiten voor “de grote massa”.
Of (groepen) mensen in het algemeen.
Heb me veel te lang buiten gesloten en neem me voor om vanaf nu weer zichtbaar te worden.
Ik mag er zijn, en ben goed zoals ik ben.
Dank je wel Lydia.

Een verhelderdend gesprek dat vraagt om vervolgt te worden.
Dikke knuff.

Ik heb geleerd dat mijn rode draad verbinding een verbinding is met mensen, maar dat ik veel meer de verbinding met mezelf moet en wil blijven ontdekken en verder ontwikkelen. Ook dat ik in mijn eigen kracht ga staan en in mezelf blijf geloven.

+- voelen

Wat heb IK nodig om die rust in mijn hoofd te vinden.
Ontspannen en voelen.
Wat voel ik en wat doet dat met me?
Waarom gun ik anderen rust en mezelf niet?
Dit waren mijn eyeopeners 😊

Weer in balans en met energie.

In het voorjaar 2021 bezocht ik Lydia voor depressieve (Corona) klachten en familie omstandigheden.
Ik heb toen uitvoerig mijn verhaal kunnen doen, door haar geholpen met verduidelijkende vragen.
Ze heeft toen EMDR toegepast op basis van die verhalen. In de periode daarna kon ik een geestelijke verlichting constateren en was ik in staat een aantal problemen beter te relativeren.

In de zomer van 2022 was er weer somberheid over de langdurige coronamaatregelen, die normale en belangrijke contacten verhinderden. Ook zorgen over de resterende levenstijd (80 jaar) en wat ik nog allemaal zou kunnen en willen. Ook deze keer weer een uitvoerig gesprek, waarbij Lydia de kunst verstaat een sfeer te creëren waarin je snel, persoonlijk en vertrouwelijk je verhaal kunt doen.
Zij heeft mij daarna een ruggenwervelmassage gegeven en druppels ter ondersteuning.
De constatering is dat ik sinds augustus me weer in balans voel en met energie in het leven sta.

Ik vond het erg fijn om bij haar te zijn en ze had mij zoveel te bieden.

Ik kwam voor het eerst bij Lydia voor een familie opstelling, na 1 opstelling werd mij direct duidelijk hoe de vork in de steel zit.

De keren die volgde waren heel afwisselende sessies van testjes om te zien of ik zouten te kort kom en pendelen om te zien of alles goed in balans was maar ook het ankeren en het duwtje in de juiste richting kon zij mij bieden

Ik heb heerlijke gesprekken met haar gehad en ze had snel voor ogen wat ik nodig had (terwijl ik dat zelf vaak niet zo goed wist)

Ik vond het erg fijn om bij haar te zijn en ze had mij zoveel te bieden.

Deze dame weet waar ze het over heeft en heeft echt veel waardevolle kennis in handen waarmee zij vele anderen kan helpen om goede inzichten over zichzelf te krijgen.

Wanneer je daarna afscheid neemt voel je je als herboren

Toen ik bij Lydia kwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Haar warme persoonlijkheid en charme, maar ook haar bijzondere kundigheid maken elk bezoek tot een klein avontuur. Wanneer je daarna afscheid neemt voel je je als herboren. Wat haar bijzonder maakt is haar brede arsenaal van kennis en niets is haar teveel om je te helpen.

Emdr

Hoi Lydia,
Ik heb heel veel gehad aan je sessies en denk ook niet dat ik dat bij iemand anders op dezelfde manier kan krijgen. Wil dus graag gebruik blijven maken van je kwaliteiten en levenslessen.

Anoniem

Emdr

Hi Lydia, ontzettend bedankt! Wow ik ben nog onder de indruk. X vond t ook super fijn en we hebben t afgesloten met een gezellig etentje in de auto 😂. Hij vind jou heel erg lief en voelt zich op zijn gemak.
Ik weet even niet hoe ik mijn dankbaar kan uitdrukken.
Lieve groet,

Anoniem

EMDR zorgden ervoor dat ik lastige gevoelens nu beter kan sturen en plaatsen.

In mijn jeugd heb ik te maken gehad met moeilijke, heftige gebeurtenissen zoals dood en ziekte, en dit heb ik eigenlijk lange tijd geprobeerd weg te stoppen. De laatste jaren kreeg ik daar eigenlijk steeds meer last van en ik besefte me dat ik het toch op een bepaalde manier moest gaan verwerken. Ik heb dit als cadeau van iemand gekregen en tot op de dag van vandaag ben ik daar zo ontzettend blij mee! Dankzij Lydia die rustig, open en vooral warm over kwam, voelde ik me vrij om mijn hart te luchten. EMDR zorgden ervoor dat ik lastige gevoelens nu beter kan sturen en plaatsen. Eindelijk na heel wat jaren heb ik de rust in mijn hoofd en dagelijkse leven terug gevonden, dat gebeurde al met 1 sessie. Lydia is speciaal hiervoor 2 uur onderweg geweest naar mijn woonplaats en ben haar daar zeer dankbaar voor.

Anoniem

Ik voel mij weer krachtig

Ik ben via mijn psycholoog voor een familie opstelling en EMDR therapie terecht gekomen bij Lydia.

Lydia is een ontzettend zachtaardig persoon! Die veel warmte uitstraalt en zonder oordeel naar je luistert. Ook weet ze diepe punten te vinden die je diep hebt weg gestopt.

De familieopstelling was geen makkelijke sessie maar heeft wel mijn ogen geopend over hoe ik opgevoed ben en waarom. En op het waarom heeft mij inzicht gegeven over mijn eigen gevoelens en hoe hiermee om te gaan.

Op een later tijdstip heb ik bij EMDR therapie gevolgd. Dit is een hele zware sessie waar ik dagen moe van ben geweest maar waar ik wel ontzettend krachtig uit ben gekomen!

Doordat ze mij een anker heeft gegeven. Kan ik een bepaald positief gevoel oproepen waardoor ik mij weer krachtig voel!

Ik ben blij dat mijn psycholoog mij voor extra sessie heeft doorgestuurd.
Want door de combinatie van het traject bij mijn psycholoog en Lydia heb ik behoorlijke stappen gezet!

Anoniem

Door EMDR weet ik nu hoe om te gaan met de angst

De EMDR vond ik heel intens en emotioneel, maar ook weer mooi om te zien/voelen hoe je angst kunt omdraaien. Ik zit/zat in een emotionele en angstige rollercoaster, sloot me af voor prikkels en vertrouwde niemand inclusief mezelf niet, dit kwam ook door paniekaanvallen en het constant scannen om me heen, bang dat er iets engs zou gaan gebeuren. Door EMDR weet ik nu hoe om te gaan met de angst, hoe ik mij kan ankeren als het gevoel weer terug keert. Nu langzaam weer terug naar zelfvertrouwen en mee met de maatschappij.
Dank je wel Lydia voor het vertrouwen en de rust die je geeft.
Je bent een heel mooi mens, mooi dat ik jou heb leren kennen.

Anoniem

Familie en vrienden opstelling

Ik vond het verrassend wat het met me gedaan heeft. Playmobielpoppetjes waar je een letter van een persoon opzet en deze verandert dan ook in die persoon, niet letterlijk natuurlijk, maar je voelt de energie, de emoties.
2 opstellingen gehad en zoveel inzicht en rust daardoor. Ik weet nu waar ik sta en wat ik wel of niet kan en wil veranderen.
Lydia straalt rust en vertrouwen uit, zij is een heel warm persoon, daardoor durfde ik ook alles te geven.
Dank je wel

 

Anoniem

Niet steeds een rolletje spelen

Beste Lydia,

Jouw aanpak met de familie-opstellingen heeft me zo geïntrigeerd. Wat een eyeopener om op deze manier naar jezelf te kijken. Ik vergeef mijn vader nu, omdat ik zaken kan plaatsen. Ik mag mijn eigen weg zoeken en hoef niet steeds die verwachtingen van anderen in te lossen. Dat zit er nog wel enorm ingebakken, maar elk klein stapje naar een groter bewustzijn hierover helpt wellicht. Ik liep vaak tegen een soort schuldgevoel aan als ik mijn eigen “ding” koos.

Goed aanvoelen wat wel goed of niet goed bij me past en niet steeds geneigd zijn om mijn keuzes naar anderen toe te verantwoorden, daar wil ik aan blijven werken. Dat houdt ook in dat ik niet steeds een rolletje moet spelen, maar lekker mezelf mag (wil) zijn. En dat ik voor dat toneelspelen toch maar eens echt een podium moet gaan opzoeken! Want het leven is eindig … en straks terugkijken met een gevoel van “had ik maar …” zou zo’n zonde zijn.

Deze inzichten wil ik ook  graag aan mijn kinderen meegeven. Afgelopen sessies waren een prachtig voorbeeld van het onbekende instappen en er veel rijker uitkomen!

Dat wil ik vasthouden.

Dankjewel!

Anoniem

Sollicitatiegesprek

De verschillende inzichten en toepassingen die ik bij Lydia heb geleerd, hebben mij enorm geholpen tijdens het voeren van mijn sollicitatiegesprek.  Zo heb ik nooit geweten dat er diverse communicatiesoorten zijn en hoe ik deze kan herkennen. Ook heb ik geleerd mijn doel te leren verankeren zodat ik nog beter kan gaan voor wat ik echt wil.

Wat ben ik dankbaar voor deze sessies, en ben vooral ook trots op mezelf omdat ik het geleerde toe kan passen. Niet alleen op werkgebied, maar ook privé. De sessies hebben me zoveel meer inzichten en zelfvertrouwen gegeven. Ik zal dan ook de geleerde methodes niet zomaar vergeten en blijven gebruiken.

 

Anoniem

Onzichtbare hulpmiddeltjes

Sessies bij Modificare hebben me geleerd gebruik te maken van onzichtbare hulpmiddeltjes met heel veel krachten. Nu ben ik bewuster van mijn gedrag en manier van communicatie. Heb hierdoor meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen gekregen en weet nu een juiste balans te vinden. Dit heeft me kracht gegeven in mezelf te geloven en kijken naar mogelijkheden en niet in problemen.

Door oefeningen te doen die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen;

  • Heb ik nu een andere kijk op de gezinsopstelling en positie van mij als dochter naar mijn ouders door duidelijker mijn grenzen aan te geven op een fijnere manier.
  • Ik heb geleerd om op een gepaste manier afstand te nemen. Hierdoor voel ik me hier niet meer de familiemanager, maar weer een dochter. Naar mijn schoonouders heb ik tevens meer ruimte gecreëerd door te zijn wie ik ben -en niet zijn wie zij graag willen dat ik ben.
  • Hierdoor heb ik meer rust en lucht voor mij als persoon en voor het gezin.
  • Oordelen van anderen neem ik nu ook veel minder snel als negatief en haal hier eerder de positieve aspecten uit.
  • Ik heb een betere invulling leren geven aan mijn rol als vrouw en moeder, maar vooral gewerkt aan wie ik zelf wil zijn.
  • Ik heb ook geleerd situaties ook vanuit andere oogpunten te zien, triggers zijn hierdoor afgenomen.
  • Ik heb verschillende vormen van communicatie leren herkennen  zodat ik hier op in kan spelen om een gesprek te kunnen doen slagen.
Anoniem

Bruiloft – NLP

Hoi Lydia,

Zoals je weet stond er een bruiloft op de planning . Woorden schieten te kort over hoe deze dag verlopen .

Wat ik jou graag wil meegeven is een woord van dank, want bij een van de eerste sessies heb je mij een oefening laten doen die te maken had met het heden, verleden en toekomst. Aan die situaties vroeg jij mij een kleur (en vorm) te koppelen. Wat mij van dat moment ontzettend is bijgebleven is namelijk de toekomstige situatie. Daar koppelde ik namelijk een gouden ring (als kleur en vorm) aan. Ik snapte er niks van, want ik had helemaal geen plannen om een gouden ring te nemen voor de bruiloft. Echter was het gevoel daarbij zo ontzettend fijn en krachtig dat ik er wel voor ben gegaan! Deze ring heb ik gekregen op onze bruiloft en het gevoel van die bruiloftsdag was het zelfde als tijdens de sessie bij jou, alleen 100x zo sterk. De bruiloft heeft mij zo veel inzichten gegeven in hoe de mensen om mij heen over mij denken en voelen, dat ik er telkens ontroerd door raak als ik er aan denk. Deze ring staat symbool voor dit fantastische gevoel en ik ben er van overtuigd dat deze voor mij ook een herinnering en motivatie gaat zijn voor alles dat nog komen gaat voor mij. Dankjewel voor jouw bijdrage aan deze ervaring!

Anoniem

Familie opstelling

De eerste sessie was de gezinsopstelling. Apart om te zien dat ieder poppetje een echte identiteit kreeg. Heel erg interessant om zo diepgang te krijgen in het verleden. Ik heb er nog vaak aan terug moeten denken.

De 2e sessie hebben we nog een stukje besproken van de gezinsopstelling, en werd er meer duidelijk. Fijn om te zien dat er nu een gezonde balans is ontstaan.

Verder hebben we nog een oefening gedaan, om nog meer naar mijn lichaam te luisteren. Vragen stellen en wiebelen. Dit is een techniek die ik vaker zal gaan inzetten.

Het waren interessante sessies, heb weer meer geleerd. En zie ook in hoeveel ik gegroeid ben.

Ik had het niet willen missen! 🙏🏻

Anoniem

Ik voel mij krachtig

Mijn eerste keer
Vond het heel spannend om naar Sittard af te reizen maar die spanning viel eigenlijk meteen van mij af toen ik bij Lydia in de tuin aan de koffie zat. Ik had wel van EMDR gehoord maar dacht dat ‘mijn geval’ niet erg genoeg was, ben immers geen getraumatiseerde front-soldaat? Lydia maakte daar korte metten mee door mijn pijn volkomen serieus te nemen. Misschien zag ik er nog wel het meest tegenop om alles te herbeleven en heel emotioneel te worden en zo hard te huilen dat ik nooit meer op kon houden. Het maken van een film van wat mij kwelde hielp mij door de moeilijkste momenten heen. Het heeft mij echt geholpen, ik kan nu terugdenken zonder pijn.

Het tweede deel van de sessie helpt je om in je kracht te gaan staan. Het afgesproken gebaar maakte ik nu twee keer per dag. Ik voel mij sterk en de vervelende dingen die er ook deze week gebeurden, sloegen mij niet uit het lood. Op de een of andere manier ga ik de confrontatie met moeilijkheden aan zonder mijn pijn naar voren te schuiven. Eigenlijk gebruikte ik die als excuus om niet voluit te hoeven leven. Het lukt mij beter om kwetsend gedrag van anderen bij die anderen te laten. Ik kan duidelijk mijn grenzen trekken zonder in pijn onder te gaan. De pijn is als een schil van mij afgevallen terwijl ik mij niet weerloos voel. Integendeel, ik voel mij krachtig, beter dan ik voor mogelijk hield. Hopelijk helpt mijn verhaal jou om de stap te zetten. Doe het en ga weer rechtop lopen…

Anoniem

Altijd pleasen

Ik ben bij Lydia gekomen omdat ik zo moe was, moe van het werk, moe van verplichtingen. Ik kon gewoon heel moeilijk “Nee” zeggen. Op een gegeven moment kon ik niet meer. Ik wil gewoon graag helpen, dat was ik ook gewend. Iemand hoefde me maar om hulp te vragen en ik stond al klaar. Mijn vader heb ik nauwelijks gekend, hij stierf toen ik nog klein was. Mijn moeder is recent gestorven. Ik heb gedurende mijn leven, mijn zieke moeder veel moeten verzorgen, ze was depressief. Ze deed vaak een beroep op mij. Als ik niet kwam ging ze me verwijten dat ik haar in de steek liet. Dat vertelde ze ook anderen. Ik heb me als kind vaak eenzaam gevoeld. Eigenlijk was ik bang niet aardig gevonden te worden als ik niet zou helpen. Maar dat besefte ik toen nog niet zo. Nu help ik nog steeds graag maar wel met een andere reden. En ik ben ook goed genoeg als ik even niet help.

Anoniem

Houden van is ook leren loslaten

Ik ben een gescheiden man. We hebben 3 kinderen. Eigenlijk was onze relatie altijd prima, tenminste dat dacht ik. Totdat mijn ex aangaf er een punt achter te willen zetten. Ik vond het moeilijk om te accepteren en niet kwaad te spreken over mijn ex naar mijn kinderen. Ben bij Lydia terecht gekomen om alles een plekje te kunnen geven. Zij heeft me geleerd dat het belangrijk is om positief over je ex te blijven praten ook al heb je zelf veel verdriet. Afwijzen van je ex is ook stukje afwijzing van je kind, tenminste, zo voelen zij dat. Ik ben nu bezig om alles een plek te geven en te ontdekken waarom ik de scheiding niet aan zag komen. Ik ben op weg.

Anoniem

Meer zelfvertrouwen door leuke kleuren

Uit mezelf zou ik nooit gekozen hebben voor de felle kleuren. Ik droeg meestal rustige kleuren en spijkerbroeken. Door de kleurenanalyse zag ik pas goed wat de kleuren doen met je gezicht. Ik ben nu meer felle kleuren gaan dragen omdat het veel beter staat. Toch leuk om nu vaker een complimentje te krijgen. Volgende week heb ik een sollicitatiegesprek. Ik ga die blauwe jurk aantrekken met die rode riem er op. Ik ga in ieder geval vol vertrouwen het gesprek in.

Anoniem

Ik heb een patroon in mijn gedrag ontdekt

Als gescheiden vrouw met 2 volwassen kinderen ben ik via een vriendschappelijk contact in een verwarrende liefdesrelatie terecht gekomen. Alles zou geen probleem zijn geweest als ik er niet achter was gekomen dat deze man meerdere relaties achter mijn rug om heeft (gehad). Ik kan hem niet loslaten ook al weet ik dat onze relatie, ook vanwege ons leeftijdsverschil, weinig toekomstperspectief heeft. Ik ben in contact gekomen met Lydia. Zij heeft me door enkele sessies laten ervaren dat ik meer in mezelf moet geloven, mezelf meer op de eerste plek moet zetten en dat ik eigenlijk op heel veel verschillende vlakken over me heen liet lopen. Ik mag, nee moet grenzen aangeven. Ik herkende een patroon in relaties, in vriendschappen en op kantoor. Ik ben nog steeds bevriend met deze man maar sta er nu heel anders in. Ik ben nu degene die mijn gevoel én mijn grenzen bepaalt, ook op mijn werk.

Anoniem

Contact gelegd met biologische vader

Ik heb een geweldige adoptievader, maar toch begon het gemis van mijn biologische vader steeds meer aan me te knagen. Aanleiding van mijn uitbraak voor verdriet kwam onverwachts toen mijn huisdier stierf. Ik was er helemaal kapot van. Raakte steeds meer in een dip en kreeg mijn werk niet meer zo makkelijk gedaan. Mijn concentratie verminderde en snel werd me alles teveel. Ik bleef piekeren over de band met mijn moeder, mijn adoptievader. Hoe zouden ze reageren als ik uiteindelijk toch contact op zou nemen met mijn biologische vader. Wou deze man mij wel ontmoeten? En wat daarna? Welke gevolgen zou dit hebben? In deze periode heb ik hulp gezocht en kwam bij Lydia terecht. We hebben gewerkt aan familieopstellingen. Dat gaf mij de kracht om het contact met mijn biologische vader op te zoeken. We hebben nu contact! Zijn beiden blij, opgelucht en dankbaar hiervoor. Er zijn ons veel jaren afgenomen maar we hebben in elkaar een mooie herkenning en vriendschap gevonden. We zien wel hoe het verder gaat. Nu voel ik me veel rustiger, heb antwoorden op vragen. Mijn adoptievader is blij voor me, met mijn moeder ga ik het bespreken -als ik er klaar voor ben.

Anoniem