Coaching

Modificare is bedoeld voor iedereen die bewust aan de slag wil met zichzelf.

Of je nu lekker in je vel zit of niet, als je meer inzicht wilt in je reacties, beter wilt ontspannen, wilt begrijpen waarom je vastloopt, of gewoon je energie wilt checken. Kortom, voor wie goed voor zichzelf wil zorgen;
voor persoonlijk leiderschap.

Gedurende ons gesprek komen we erachter welke werkvorm voor jou op dat moment het best passend is. 

NLP

Onder andere in te zetten bij:

Tafel & familie opstellingen

Vind je antwoorden op bijv:

Wat beïnvloed jou onbewust?!

Tijdens jouw coaching sessie gaan we samen onderzoeken hoe jij dingen waarneemt en hoe je die waarnemingen begrijpt en interpreteert. Dit helpt ons om zaken die je dwarszitten te ontdekken, te benutten en te veranderen. Vaak liggen de kernproblemen in jouw onbewuste gewoontes, ergens opgeslagen in je zenuwstelsel en daarmee in je gevoelens, gedachten en zichtbaar gedrag. Wat zo mooi is, is dat daar ook de oplossingen te vinden zijn. Je gaat je bewuster worden van hoe je dingen waarneemt, je denkpatronen en je gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen kunt aanbrengen in je communicatie en gedrag. Zo kun je betere resultaten bereiken.

Veel van onze persoonlijke problemen, relatieproblemen en vragen over ons leven komen voort uit verstrengelingen in ons familiesysteem.

Coaching

65,-
  • Onderzoek jouw persoonlijkheid
  • Ontdek nieuwe mogelijkheden
  • Patroon herkenning

Tip!

Een waardvol kado wat een levenlang bijblijft.
65,-
  • Waardebon t.w.v 65 euro
KADO

Ervaringen

“ Lieve Lydia, jouw coaching stelde mij in staat om weer een stuk onnodig ballast over boord te kunnen gooien en vielen weer een aantal puzzelstukjes op hun plek. De tijdlijn was confronterend maar oh zo verhelderend. En met de buitengewone ervaring van het verankeren van mijn onvoorwaardelijke liefde heb ik een krachtige tool voor de toekomst! ”
“ Ik heb via coaching ervaren dat de rode draad verbinding is met mensen, maar dat ik veel meer de verbinding met mijzelf moet en wil blijven ontdekken en verder ontwikkelen en in mijn eigen kracht staan en geloven ”