Energetische natuurgeneeskunde

Alles bestaat uit trillende energie. Zelfs kleuren hebben hun eigen trilling.

Groen kalmeert, oranje stimuleert. Kwantumfysica zegt dat deze energie altijd beweegt en beïnvloed kan worden door gedachten, gevoelens en omringende energieën. Onze gedachten en gevoelens beïnvloeden de energie om ons heen, wat invloed heeft op ons leven en gezondheid. We zijn allemaal verbonden in dit energieke universum, waarbij onze energieën samenwerken.

Het leven is niet altijd makkelijk en kan ons uit balans brengen. Zorgen voor ouders, werkproblemen, verlies, ongevallen, burn-out, alles kan ons uitputten. Piekeren en gebrek aan zelfzorg putten uit en verminderen weerstand, wat tegenslagen veroorzaakt.

Onverwerkte emoties verstoren onze gedachten, emoties en energie. Als ze niet verwerkt worden, stapelen ze zich op en veroorzaken ziekte.

Niet alleen mindset beïnvloedt energie, ook voeding, medicatie en omgeving spelen mee.
Tijdens onze samenwerking ontdekken we blokkades en verstoringen met metingen en technieken. Vaak zijn deze onbewust. Ons lichaam herstelt zichzelf, maar inzicht is nodig. Ons onderbewuste is belangrijk.

Bij jouw behandeling maak ik gebruik van behandelopties uit de verschillende richtingen die hierboven zijn genoemd.

Technieken worden beoefend zoals magnetiseren, psychometrie en kwantumgeneeskunde, gecombineerd met Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis (psychologie en psychopathologie) volgens Plato normering.

Genezing betekent dat echte heling gebeurt in ons bewustzijn. Het is belangrijk om elk deel van ons lichaam te zien als onderdeel van het geheel, zoals het skelet met alles verbonden is. Hoe we ons fysiek voelen, hangt samen met wat we denken en voelen. Dit kan zich uiten als spanning in ons lichaam, die we op bepaalde plekken vasthouden.

Als we ons bewust worden van die spanning, kunnen we ontdekken welke gedachten of gevoelens ermee te maken hebben. Wanneer we het gevoel hebben dat er iets dwars zit, laten onze ledematen en organen zien hoe we ons op dat moment voelen.

Het bewustzijn dat we op dat moment hebben, is heel belangrijk. Zolang we blijven vechten tegen dingen waar we liever niet aan willen denken, zullen problemen blijven bestaan. Maar als we die dingen onder ogen zien en er ruimte aan geven, verminderen de spanningen en problemen. Dan kan het lichaam beginnen met herstellen.

Energetische natuurgeneeskunde

65,-
  • Oosterse geneeskunde
  • Traditionele Chinese geneeskunde
  • Westerse geneeskunde
  • Celzout therapie/ polsdiagnostiek voor sanopharm
  • Fibromyalgie klachtenbehandeling
  • Behandeling volgens Plato normering
Peter Dalmeijer
Peter DalmeijerNLP trainer & Eigenaar Vidarte
Read More
Lydia shows what the effect is of constant investing in herself. She combines a great, humble and loving heart with a powerful opinion and clear vision. That makes her very reliable and responsable.
Jac. Scholtes
Jac. ScholtesService & Demand Manager
Read More
Altijd op een nieuwsgierige manier op zoek naar het motiveren van de ander. Ik wil haar dan ook van harte aanbevelen als coach om je verder te helpen in je persoonlijke zoektocht
Léon Dingemans
Léon DingemansAdviseur & trainer bij Creadief
Read More
Lydia schuwt niet om de plaats van de pijn op te zoeken en te benoemen wat ze waarneemt.
Saskia Janssen
Saskia JanssenDocent communicatie & trainer NLP
Read More
Heel betrokken bij de ander. Flexibel in het coachen. Reflecterend op/naar zichzelf én de ander. Dat zijn de eerste kreten die in me opkomen als ik aan haar denk.
Ceciel Thewissen
Ceciel ThewissenKwaliteitsfunctionaris/ lichaamsgericht psychosociaal therapeut
Read More
Lydia heeft in 2021 en 2022 bij mij lessen gevolgd voor de opleiding E.E.N therapeut. Ik heb haar ervaren als een leergierige, betrokken en moedige studente. Zij is in staat om goede analyses te maken van hulpvragen, heeft een warme mensgerichte omvang en gaat de confrontatie aan daar waar nodig.
Previous
Next

Tip!

Een waardvol kado wat een levenlang bijblijft.
65,-
  • Waardebon t.w.v 65 euro
KADO