Fibromyalgie

Een natuurlijke aanpak voor jouw fibromyalgie: persoonlijk maatwerk

Heb je last van de vervelende klachten van fibromyalgie, zoals pijn, vermoeidheid en emotionele spanning? Deze kunnen je dagelijks leven flink ontregelen en je kwaliteit van leven behoorlijk verminderen.

Fibromyalgie Modificare
Klik voor vergroting

In mijn afstudeerjaar van de Terreel Academie voor Holistische Geneeswijzen (2024) heb ik uitgezocht hoe ik je het beste kan helpen met een natuurlijke, holistische aanpak. Door stages te lopen bij ervaren therapeuten, heb ik mijn kennis en vaardigheden hierop kunnen toespitsen. Zo leerde ik goed in te schatten waar je precies behoefte aan hebt en hier persoonlijk op in te spelen.

Andere cliënten ervoeren opvallende verbeteringen na de behandelingen met deze aanpak. Ze kregen meer inzicht, voelden zich weer meer de regie nemen en werden zich bewuster van lichaam en geest. Dit werkte zeer gunstig op hun algemene gezondheid en welzijn. De combinatie van therapieën gericht op lichaam én geest, aangevuld met oefeningen voor thuis, droeg effectief bij aan hun herstelproces.

Door verschillende natuurlijke therapieën te combineren, kan ik jou een brede, persoonlijke aanpak bieden bij jouw fibromyalgie. Mijn doel is om je op maat te ondersteunen, zodat je weer meer balans, energie en kwaliteit van leven ervaart.

In een veilige en vertrouwelijke omgeving kun je open en op je gemak werken aan je herstel. Ik begeleid je met empathie, gedrevenheid en professionaliteit bij een diepgaande aanpak voor duurzame verandering. Ik kijk ernaar uit met jou aan de slag te gaan!

Persoonlijke aanpak bij jouw fibromyalgie

65,-
  • Veilige en vertrouwelijke omgeving
Ik bied kinesiologie, SIVAS Polsdiagnostiek, Ben geschoold in Energetische natuurgeneeskunde, energetische therapie, familie-opstellingen, psychologie, psychopathologie en medische kennis volgens Plato-normering.

Tip!

Een waardvol kado wat een levenlang bijblijft.
65,-
  • Waardebon t.w.v 65 euro
KADO