Kledingkleurstyling

Tijdens mijn kleuranalyse ontdek je:

 • Kleurtype

  Welk kleurtype jij bent. Ben jij een zuiver zomer-winter-herfst of lente- type of een mix type?

 • Miskoop

  Waarom een bepaald kledingstuk een miskoop bleek te zijn.

 • Accessoires

  Welke accessoires het beste bij jou passen. Denk aan: tassen, riemen, schoenen, sieraden: goud, zilver, rosé, fantasie, natuurlijke materialen.

 • Prints / design

  Welke prints jou het beste staan.

 • Make-up

  Welke make-up bij jouw kleurtype hoort en welke haarkleuren daar het beste bij staan.

Na afloop van de sessie krijg je van mij een overzicht met bovenstaande adviezen die horen bij jouw kleurtype. Die informatie kun je makkelijk meenemen als je gaat winkelen. Het is ook mogelijk om een kleurenpas te bestellen met daarin de juiste kleurstalen van stof.

Belangrijk

Bij daglicht kunnen we de kleuren het beste bepalen. Daarom is het verstandig om de afspraak overdag in te plannen. Lukt dat niet dan werken we met een daglicht lamp. 

Om de beste kleuren voor jou te bepalen werk ik vanuit het 10 seizoenen systeem.

Naast de 4 basis kleurtypes van zomer, winter, lente en herfst is er een verfijndere indeling gemaakt omdat je niet altijd zuiver 1 type hoeft te. Je bent dan een combinatie van 2 seizoenen.

Kleding kleurstijling

75,-
Per sessie
 • Onderzoek jouw persoonlijkheid
 • overzicht met adviezen
 • Zer er op je best uit

Waarom zou je dit doen?

Bovendien, als je de juiste kleuren draagt, onderstreept dat jouw kracht en persoonlijkheid! Een verkeerde kledingkleur zal je een vermoeide, bleke uitstraling geven zonder dat je ziek of moe bent. De kleuren die je draagt matchen dan niet goed met de ondertoon van jouw huid. Oneffenheden en rode vlekjes vallen op.

Het is extra belangrijk om de juiste kleuren te dragen bij speciale gelegenheden, zoals een sollicitatiegesprek, presentatie, zakelijke deal. Of wanneer je wat extra ‘power’ nodig hebt, of juist wat relativeringskracht… Het kleurenpalet doet zijn werk.

Misschien heb je ooit een kleurenanalyse gehad, maar passen de kleuren nu niet meer zo goed bij je. Het kan zijn dat je kleurtype na verloop van tijd verandert, bijvoorbeeld door veranderingen in je huidskleur, haarkleur en leeftijd.

Tip!

Een kleurrijk kado
75,-
 • Waardebon t.w.v 75 euro
KADO