Modificare

Werkwijze

Werkwijze

Voor particulieren
Modificare is bedoeld voor iedereen die bewust aan de slag wil met zichzelf. Of je nu wel of niet lekker in je vel zit, meer kennis en inzicht wil hebben in jouw manier van reageren, beter wilt leren ontspannen, wil weten welke kleuren je kunnen ondersteunen, wilt weten waarom je soms vastloopt op bepaalde terreinen, of juist een energiecheck wil doen.
Kortom: voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen; persoonlijk leiderschap.

We beginnen altijd met een gratis kennismaking. Dit kan telefonisch zijn of via beeldbellen.
Daarna plannen we onze eerste afspraak.
Afhankelijk van je vraag en werkvorm zal ik soms huiswerk meegeven ter verdieping, reflectie of evaluatie.
Je zit nergens aan vast. Bent niet verplicht een pakket af te nemen. Je komt en gaat zoals het voor jou goed voelt.

Goed om te weten:

Je hoeft geen vrije dag of uren op te geven want ik werk vooral veel in de namiddag en avonduren. Mijn laatste tijdstip is een coaching van 20.00-21.00 uur.  Met onze agenda’s bij de hand komen we er wel uit.

We kunnen op 2 manieren aan de slag:

Optie 1)
Je komt met ontwikkel/ hulpvragen of pijnklacht en daarbij zet ik een mix van technieken in die mij op dat moment het meest passend lijken en jou het meeste gaan bieden. De ene keer zet ik b.v. NLP technieken in, aangevuld met een aspect uit Kinesiologie. Een volgende coaching heb je misschien systemisch werk harder nodig. Jouw ontwikkeling, vraag of lichamelijke klacht bepaalt.

EMDR therapie komt voort uit de NLP- inzichten en kan ook gecombineerd worden met diverse oefeningen uit de NLP.

Optie 2)
Je komt met een gerichte vraag naar een bepaalde techniek of therapie.

  • EMDR therapie
  • Kinesiologie
  • Systemisch werk zoals Tafel/ familie opstellingen
  • Kleuranalyse
  • NLP
  • Energetische natuurgeneeskunde
  • E.E.N.® Technieken

Kinesiology

Kleurenanalyse & Kleurstyling

NLP

Tafel & familie opstellingen

Ervaring

 

Lydia heeft mij geholpen door toepassing van diverse technieken en inzichten om te gaan voor mijn droombaan. En meer rust en balans te gaan krijgen in mijn leven. Allereerst door te gaan zoeken naar wat mijn innerlijke echt graag zou willen.

De zorg in… mensen helpen en ondersteunen bij hun dagelijkse behoeften. Tevens heb ik geleerd bij Lydia dat er diverse communicatiesoorten zijn en ik heb geleerd hoe ik deze kan herkennen en terug communiceer bij ieder soort.
Nooit geweten dat dat bestond, en dat ik daar heel veel aan heb als je bij iedere vorm de juiste vorm terug communiceert. Het brengt meer rust, zelfvertrouwen en duidelijkheid in gesprekken. Ook heb ik geleerd mijn doel te leren verankeren, zodat ik nog beter kan gaan voor wat ik echt wil. In mijn geval was dit nu vooral eindelijk de juiste baan vinden. De baan waarvan ik weet dat ik hier gelukkig in zal gaan worden.

Zonder spanning en waarin ik de juiste balans kan vinden.
Zo heb ik de stap durven zetten en heb ik gesolliciteerd op de baan die ik ik vanuit mijn gevoelen hart heb gekozen en ik werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

De verschillende inzichten en toepassingen die ik bij Lydia heb geleerd, hebben mij enorm geholpen tijdens het voeren van dit sollicitatiegesprek. Zo ben ik nu een heel stuk rustiger, zelfverzekerder en met een hele andere uitstraling op sollicitatiegesprek geweest. Ik heb geleerd hoe ik de belangrijkste dingen in een kort gesprek kan benoemen, en deze ook prioriteer. Vroeger maakte ik complete verhalen om iets duidelijk te maken en kreeg ik een troebel verhaal van dat wat ik eigenlijk wilde vertellen en duidelijk maken. Ik straalde zelfverzekerdheid uit dit keer en was ook niet zenuwachtig.

Dezelfde dag nog kreeg ik een telefoontje van het bedrijf dat ze me konden feliciteren want ik heb de baan. 🥂 supertrots ben ik op mezelf….

Wat ben ik dankbaar dat ik de hulp van Lydia heb gekregen, en vooral ook trots op mezelf dat ik alles wat ik geleerd heb ook toe kan passen. En niet alleen op werkgebied, maar ook privé. Dit heeft me zoveel meer inzichten en zelfvertrouwen gegeven. Dat ik nu eindelijk mijn arbeidstoekomst anders in ga vullen en wie weet wat ik door deze kracht nog meer kan gaan bereiken… Ik zal dan ook de geleerde methodes niet zomaar vergeten en altijd overal indien noodzakelijk blijven gebruiken.

aangesloten bij