Modificare

Tafel & familie opstellingen

Tafel & familie opstellingen

Ik ben getraind via Opleidingsinstituut Centrum voor Systemische Opstellingen en Consultatie Zuid- Limburg en gedurende de opleiding NLP Vidarte. Hierbij werk ik vanuit de theorieën van Bert Hellinger, grondlegger van systemisch werk en de inzichten van Els van Stein. Bekend met haar boek “De fontein, vind je plek”.

Neuro

” DE KUNST IS OM OP JE EIGEN PLEK TE STAAN EN DE ANDER ZIJN PLEK TE GUNNEN. ZO CREËER JE VERBINDING MET JEZELF EN MET DE ANDER. VERBINDING GEEFT KRACHT, WAARMEE JE WAARDEVOLLE DOELEN KUNT BEREIKEN. STA JIJ STEVIG OP JOUW PLEK? ”
ELS VAN STEIJN

Werkwijze

Tijdens opstellingen werk ik met houten figuren, blokken of playmobilfiguren die op een tafel worden uitgestald.
Deze figuren naar keuze vertegenwoordigen bij familieopstellingen jou en je familie .
De familieopstellingen van de Duitse therapeut Bert Hellinger helpen om inzicht te krijgen in de plek die we in onze familie innemen.
Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in het familiesysteem.

Team-dynamieken met je sportclub, vrienden of collega’s .
Deze manier van werken is bij uitstek geschikt om in te zetten om de dynamiek binnen teams te onderzoeken. Waar zit weerstand, waar kan een eerste beweging vandaan komen?
We gebruiken figuren naar keuze om onderlinge verhoudingen uit te werken en zichtbaar te maken op een veilige, indirecte manier zodat relaties niet verstoord worden.
.
De abstracte vormen kunnen ook worden ingezet om thema’s aan te kaarten.
Bijvoorbeeld; jij versus werk zoeken.

Levensthema's

Waarom kan jij nooit “nee” zeggen? Waarom ben jij degene die op het werk steeds de rotklusjes krijgt? Waarom voel jij je tussen zoveel mensen toch vaak eenzaam? Waarom voel jij je bezwaard, niet helemaal happy? Eigenlijk gaat toch alles goed? Waarom begin je niet aan zaken die je je voorneemt? Hoe is jouw verhouding tot geld; heb je een “ gat” in je hand? Wat maakt dat jij je te weinig gezien voelt? Hoe ga ik om met lastige levensthema’s? Door middel van gerichte vragen die ik jou stel verschuif jij de blokken en worden dynamiek en verstoringen zichtbaar.

Ervaring

 

“ Ik heb via coaching ervaren dat de rode draad verbinding is met mensen, maar dat ik veel meer de verbinding met mijzelf moet en wil blijven ontdekken en verder ontwikkelen en in mijn eigen kracht staan en geloven

aangesloten bij