Modificare

kleding kleurenconsulent

kleding kleurenconsulent

De kleuranalyse en kleurstyling zijn een extra toevoeging omdat kleur en psyché altijd samengaan. Kleuren beïnvloeden je stemming, hebben elk hun eigen uitwerking en kunnen je o.a. kalmeren of juist tot meer actie laten overgaan.

Het dragen van de juiste kleuren geeft een gezonde uitstraling. Heb je donkere schaduwranden onder ogen en mondhoeken? Deze worden optisch verzacht. Je oogkleur komt mooi naar voren en jouw huid ziet er fris en op haar best uit. Het dragen van de juiste kleuren zal in een bepaalde situatie extra belangrijk zijn. Stel je hebt een sollicitatiegesprek, een voordracht, een zakendeal te sluiten of graag wat extra “power” of juist relativeringskracht nodig……………het kleurenspectrum draagt haar steentje bij.

Waarom?

Waarom zou je een kleuranalyse laten doen?

Als je de juiste kleuren draagt, onderstreept dat jouw kracht en persoonlijkheid! Een verkeerde kledingkleur zal je een vermoeide, bleke uitstraling geven zonder dat je ziek of moe bent. De kleuren die je draagt matchen dan niet goed met de ondertoon van jouw huid. Oneffenheden en rode vlekjes vallen op. Dat is toch niet wat je wilt? Je hebt ooit een kleurenanalyse gedaan maar toch staan de kleuren niet meer zo mooi..? Het is mogelijk dat je na verloop van jaren van kleurtype veranderd bent, bijvoorbeeld vanwege veranderde huid-haarkleur en leeftijd. .

Natuurlijk ook erg leuk als origineel cadeau, workshop of als teamactiviteit!

Ontdek!

Tijdens mijn kleuranalyse ontdek je :

  • Welk kleurtype jij bent. Ben jij een zuiver zomer-winter-herfst of lente- type of een mix type?
  • Waarom een bepaald kledingstuk een miskoop bleek te zijn.
  • Welke accessoires het beste bij jou passen. Denk aan: tassen, riemen, schoenen, sieraden: goud, zilver, rosé, fantasie, natuurlijke materialen.
  • Welke prints jou het beste staan.
  • Welke make-up bij jouw kleurtype hoort en welke haarkleuren daar het beste bij staan.

Na afloop van de sessie krijg je van mij een overzicht met bovenstaande adviezen die horen bij jouw kleurtype. Die informatie kun je makkelijk meenemen als je gaat winkelen. Het is ook mogelijk om een kleurenpas te bestellen met daarin de juiste kleurstalen van stof.

Belangrijk

Bij daglicht kunnen we de kleuren het beste bepalen. Daarom is het verstandig om de afspraak overdag in te plannen. Lukt dat niet dan werken we met een daglicht lamp. De analyse kan bij jou thuis gebeuren of op een andere locatie in overleg. Doen we het advies bij jou thuis dan kunnen we tevens een kijkje in je kledingkast nemen om te zien hoe je eventueel een “verkeerde kleur” toch zou kunnen combineren.

kleuren die staan, maar niet de uitstraling en tint optimaliseren

Kijk wat de juiste kleuren voor je kunnen doen

Kleurentype

Om de beste kleuren voor jou te bepalen werk ik vanuit het 10 seizoenen systeem.

Naast de 4 basis kleurtypes van zomer, winter, lente en herfst is er een verfijndere indeling gemaakt omdat je niet altijd zuiver 1 type hoeft te. Je bent dan een combinatie van 2 seizoenen.

aangesloten bij